• Optreden

  Fijn feestje in Westerhoven

  We waren te gast bij het feest ter ere van dat Eric de mooie leeftijd van 50 jaar mocht bereiken. In het knusse café Woest moest het gaan gebeuren. Is altijd maar de vraag of het in zo’n houten ‘kist’ een beetje gaat klinken, maar het geluid was lekker en het publiek ging helemaal los! Van echt skanken tot de polonaise, ook wij hebben een TOP avond gehad. Eric bedankt!

 • PodSkast

  1e PodSKAst

  Onze eerste podcast (podSKAst) is een feit. We hopen jullie deelgenoot te maken van wat er zoal gaande is in en om onze Skanking Party Band. Luister hem direct: Abonneer je en blijf op de hoogte. Leuke suggesties zijn welkom. Mail gerust naar info@skalala.nl.

 • Geen categorie

  Bijna kerst…

  Het begin jaren geleden op een nutte avond: het idee om een kersthit te maken. Hoe vet zou dat zijn?! Een medley van kersthits in een ska-jasje. Niet lang daarna werd het idee werkelijkheid, en nog steeds kijken we ieder jaar met plezier uit naar het moment dat we deze weer mogen delen. Voor jullie alvast een voorproefje 🙂 Merry Xmas alvast!

 • Geen categorie

  Extreme Make Over

  Na een periode sabbatical is Skalala er weer klaar voor. Zoals vaker het geval is ging dat ook nu gepaard met wisseling van bandleden. Het is ons er erg aan gelegen jullie te vertellen dat dit in heel goed overleg en met pijn in de harten is voltooid. Her en der was de koek een beetje op en de afbuiging naar meer LALA was de aanleiding voor een frisse herstart. Door de komst van een paar fijne ervaren muzikanten en een toffe zangeres kon de herstart in gang gezet worden. Om goed beslagen ten ijs te gaan hebben we een deel van het succesvolle repertoire aangehouden. Het nieuwe werk bestaat…