2e podSKAst; de 1000e Facebook liker

Om onze 1000ste Facebook-liker te verwelkomen reisden we af naar Hilvarenbeek alwaar de gelukkige winnaar van het SKALALA SKA’s plankje met zijn band ‘Schorrie Molly’ aan het repeteren was. Sit back and relax…. if you can…..

1e PodSKAst

Onze eerste podcast (podSKAst) is een feit. We hopen jullie deelgenoot te maken van wat er zoal gaande is in en om onze Skanking Party Band. Luister hem direct:

Abonneer je en blijf op de hoogte. Leuke suggesties zijn welkom. Mail gerust naar info@skalala.nl.

Bijna kerst…

Het begin jaren geleden op een nutte avond: het idee om een kersthit te maken. Hoe vet zou dat zijn?! Een medley van kersthits in een ska-jasje.

Niet lang daarna werd het idee werkelijkheid, en nog steeds kijken we ieder jaar met plezier uit naar het moment dat we deze weer mogen delen. Voor jullie alvast een voorproefje 🙂

Merry Xmas alvast!

Extreme Make Over

Na een periode sabbatical is Skalala er weer klaar voor. Zoals vaker het geval is ging dat ook nu gepaard met wisseling van bandleden. Het is ons er erg aan gelegen jullie te vertellen dat dit in heel goed overleg en met pijn in de harten is voltooid. Her en der was de koek een beetje op en de afbuiging naar meer LALA was de aanleiding voor een frisse herstart.

Door de komst van een paar fijne ervaren muzikanten en een toffe zangeres kon de herstart in gang gezet worden. Om goed beslagen ten ijs te gaan hebben we een deel van het succesvolle repertoire aangehouden. Het nieuwe werk bestaat voornamelijk uit “lala” … lekker mee-la-la-en op bekende liedjes die wij voor jullie in een ska-jasje hebben gestoken.

De eerste optredens staan weer voor de deur en we hebben er zin in! Bekijk onze giglijst >